2017 ayakkabı trendleri

'Denizci Terimleri' forumunda Erkan Sıla tarafından 17 Mart 2017 tarihinde açılan konu

  1. Erkan Sıla

    Erkan Sıla New Member

    Günlük yoğun tempomuzda rahatlığından ötürü bayanların tercihi ilk düz ayakkabılar oluyor. Topuklu ayakkabılar her ne kadar şık ve bacakları daha güzel gösterse de, düz ayakkabılara hep ihtiyaç duyuluyor. Peki bu sezon trend olan bu ayakkabıları tercih ederken ne tarz detaylara dikkat etmek gerekir? babet seçerken ayak bileğinizi açıkta bırakan, hatta ayağınızı tam kapatmayan modeller tercih ederseniz bacak boyunuz olduğundan daha uzun görünür. Sivri burunlu modeller sizi daha zayıf ve uzun göstererek, zarif bir görüntü oluşturur. Tam sivri modelleri sevmiyorsanız da yuvarlak olup burna doğru hafif sivrilen modelleri tercih edin. Daha soğuk havalar için tercihiniz Oxfordlardan yana olabilir. Kısa oldukları için botlar gibi bileğinizi kesmeyecek, hem de bacağınızı uzun gösterecektir.

    Yeni koleksiyon yine çok güzel ürünlerden oluşuyor. Hem rahat, hem şık, hem uyumlu olmak mı istiyorsunuz. Doğru yerde olduğunuzu bir dakika düşünmeden söylüyoruz. İster günlük hayat, ister koşu hangi amaçla kullanacaksanız kullanın, istediğiniz tüm ürünler New Balance da sizlerle. Hem de birbirinden güzel renklerle. Bundan sonra ne kadar yol yürürseniz yürüyün, ne kadar koşarsanız koşun ayaklarınız hiç ağrımayacak. Çünkü, tercihinizi en doğru markadan ve en doğru adresten yana kullandınız.

    Hayatta her yol dümdüz değil. Yokuş çıkarız, yokuş ineriz, bir gün çok düz yolda yürürüz, bir gün önümüze türlü engeller çıkar. Manevi olarak hayat budur. Ama aslında gerçek yollarımız da böyle değil mi. Manevi anlamda bu yollarda yürürken hayattaki seçimleriniz nasıl önemliyse, günlük hayatınızda da yürüdüğünüz yollar içinde seçimleriniz çok önemli.

    New Balance yeni koleksiyonunda da kadın, erkek, çocuk hiçbir ayrım yapmadan her numaraya, her zevke uygun birbirinden güzel, farklı, kaliteli ürünler sunuyor. Hızlı tükenen ürünleri almakta vakit kaybetmemenizde yarar var. Maxioutlet üzerinden istediğiniz ürünü inceleyip, alabilirsiniz. Ayakkabı numaranıza ve cinsiyetinize göre ürünleri filtreleyebilir, seçiminizi daha kolay hale getirebilirsiniz. Hem de bütün bunları piyasa fiyatının çok daha altında yapabilirsiniz. New Balance kaliteli olmasının yanında uygun olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

    Ayağınız ağrımasın mı istiyorsunuz? Ayakkabılarınız yıpranmasın mı istiyorsunuz? Her yıl yeni bir ayakkabı almaktan bıktınız mı? Doğru adres, doğru markadasınız. Yeni koleksiyon görülmeye, giyilmeye değer. New Balance dendiğinde şüphesiz ilk akla ayakkabı geliyor. Oysa ki new balance 574 sizlere birbirinden farklı ürünler sunuyor. Yeni koleksiyonunda da sunmaya devam edecek.
     

Bu Sayfayı Paylaş